2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικού Κολλεγίου Γενικών Ιατρών

Τίτλος συνεδρίου : 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικού Κολλεγίου Γενικών Ιατρών (Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.)

Ημερομηνία διεξαγωγής
Από : 31/05/2013
Έως : 02/06/2013
Χώρος διεξαγωγής : COSTA NAVARINO
Πόλη διεξαγωγής : Πύλος Μεσσηνίας

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Το 2o Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Κολλεγίου Γενικών Ιατρών (Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.) θα διεξαχθεί από 31 Μαϊου 2013 έως 2 Ιουνίου 2013, στους συνεδριακούς χώρους του ξενοδοχείου COSTA NAVARINO στην Πύλο Μεσσηνίας.

 

Επιστημονικό Πρόγραμμα
Το πρόγραμμα θα αποτελείται από: Διαλέξεις, Debates, Κλινικά φροντιστήρια, Στρογγυλά τραπέζια, Ελεύθερες Ανακοινώσεις, Αναρτημένες Ανακοινώσεις (Ε-POSTERS) και Δορυφορικά Συμπόσια. Σε όσους παρακολουθήσουν πάνω από το 60% του επιστημονικού προγράμματος  σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΦ θα χορηγηθούν 12 μόρια  συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης από Π.Ι.Σ. και U.E.M.S.

Ξενοδοχείο
COSTA NAVARINO BUSINESS HOTEL.  Η διαμονή σε μονόκλινο και δύο διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή, κοστίζει    500 €  και προσφέρεται σαν πακέτο. Το πακέτο περιλαμβάνει δυο διανυκτερεύσεις με πρωινό κόστους 360€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)  και δυο δείπνα την Παρασκευή και το Σάββατο το βράδυ κόστους 70€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) το ένα.

Εγγραφή
Το δικαίωμα συμμετοχής έχει οριστεί σε 100 € για τα μέλη τoυ Ελληνικού Κολλεγίου Γενικών Ιατρών και 150 € για τα μη μέλη και περιλαμβάνει: παρακολούθηση του επιστημονικού προγράμματος, τσάντα με συνεδριακό υλικό, καφέ στα διαλείμματα, πρακτικά του συνεδρίου σε ηλεκτρονική μορφή, παραλαβή μοριοδοτημένου πιστοποιητικού παρακολούθησης.

Το Δ.Σ. του Ελληνικού Κολλεγίου Γενικων Ιατρών (Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.) λαμβάνοντας υπόψη την πολύ  δύσκολη οικονομική συγκυρία, προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ την εγγραφή σε όλους τους ειδικευόμενους και φοιτητές.

Για τους ειδικευόμενους που θέλουν να παρακολουθήσουν το συνέδριο, έχουν εξασφαλιστεί σε κοντινό ξενοδοχείο δίκλινα δωμάτια με συνολικό κόστος διαμονής 100€.

Επίσης αποφάσισε ότι οι Γενικοί Ιατροί που θα εγγραφούν στο συνέδριο δεν θα χρειαστεί να καταβάλουν την ετήσια συνδρομή τους στο Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Μενού μελών

Οδηγός Ιστοσελίδας Κολλεγίου Γενικών Ιατρών