ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΙΑΤΡΩΝ

ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΚΟΓΕΝΙΑ ΠΡΟΣ 6η ΥΠΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ
25/07/2014
ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΟΦ – 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
15/12/2014

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΙΑΤΡΩΝ

Αθήνα 7/11/2014

Αρ. Πρωτοκ.: 2309

 

 

 

Προς: Τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας

 

Αξιότιμε κ. Διοικητά,

Θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για τα νέα σας καθήκοντα και να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο σας.
Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να θέσουμε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν γιατροί των Κέντρων Υγείας και να σας ζητήσουμε την επίλυσή του.

Γιατροί των Κέντρων Υγείας αρμοδιότητάς σας, έχουν ζητήσει και έχουν λάβει έγκριση από το Κ.Ε.Σ.Υ. για χορήγηση εκπαιδευτικής αδείας. Με την μέχρι τώρα ακολουθούμενη διαδικασία το νοσοκομείο, στο οποίο ανήκαν τα Κ.Υ., μετά την έγκριση από το Κ.Ε.Σ.Υ, εξέδιδε εντολή μετακίνησης του γιατρού για το νοσοκομείο μετεκπαίδευσης.

Σας ζητούμε κ. Διοικητά, επειδή ακόμη δεν έχουν εκδοθεί διαπιστωτικές πράξεις μεταφοράς των γιατρών των Κ.Υ. από τα νοσοκομεία στις Υ.Πε. το θέμα αυτό να παραμείνει προσωρινά της αρμοδιότητας των νοσοκομείων στα οποία θα πρέπει να δώσετε εντολή να εκδώσουν τις απαιτούμενες εντολές μετακίνησης για την έναρξη της εκπαιδευτικής άδειας.

Όσον αφορά στους γιατρούς, για τους οποίους υπάρχει έγκριση συνέχισης προηγούμενης εκπαιδευτικής αδείας που έλαβαν από το νοσοκομείο προέλευσής τους , να συνεχίσει να ισχύει η εντολή μετακίνησης του νοσοκομείου.

Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                                Η Αντιπρόεδρος

ΠΗΓΗ ΠΕΡΔΙΚΑΚΗ          ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΡΑΚΙΔΟΥ