ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ/ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ Κ. ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ Β.

ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ Η ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.
09/07/2019
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ
19/12/2019
ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ Η ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.
09/07/2019
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ
19/12/2019

Αθήνα, 29/10/2019

Συνάντηση της Επιστημονικής Ιατρικής Κοινότητας Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής με τον Υφυπουργό Υγείας κ. Κοντοζαμάνη Β.

Σήμερα 29/10/2019 και ώρα 10:30 η Ε.Ι.Κ. (Επιστημονική Ιατρική Κοινότητα)  Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής Ελλάδος στην οποία συμμετέχουν το Ελληνικό Κολλέγιο Γενικών Ιατρών (Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ), η Ελληνική Εταιρεία Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής Ελλάδος-«ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» και η Ελληνική Εταιρεία Έρευνας & Εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα  Υγείας, είχαν συνάντηση με τον Υφυπουργό Υγείας  Κοντοζαμάνη Β. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν στην εκπαίδευση των Γενικών/Οικογενειακών Ιατρών, κίνητρα για την οργάνωση και στελέχωση της ΠΦΥ, εκκρεμείς ρυθμίσεις για μια σειρά θεμάτων σχετικά με τον συντονισμό και την λειτουργία των Κέντρων Υγείας, των ΤΟΜΥ και των Περιφερειακών Ιατρείων.

Ο Υπουργός ήταν ενήμερος για την πλειονότητα των θεμάτων που συζητήθηκαν, αναφέρθηκε σε σχετικές  πρωτοβουλίες του Υπουργείου που εξελίσσονται και η Ε.Ι.Κ. Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής δεσμεύτηκε για την κατάθεση επιπλέον προτάσεων.